Asennuksesta "avaimet käteen" -urakoihin

Palvelut

Lähtökohtanamme on aina laitoskohtainen ja asiakkaan tarpeisiin suunniteltu vesienkäsittelyprosessi, joka vastaa sille asetettuja laatuvaatimuksia. Toimituslaajuus vaihtelee kokonaisesta KVR-urakasta aina yksittäisen koneen osatoimitukseen.

 

KVR- ja kokonaisurakointi

KVR- ja kokonaisurakat toimitetaan vankalla ammattitaidolla ja saumattomalla yhteistyöllä yhdessä luotettavan urakoitsijatahon kanssa. Erikoisosaamistamme KVR-urakoissa on laitosten ja prosessien suunnittelu sekä koneistojen valmistus.

Saneerausurakat

Saneeraamme jätevedenpuhdistamoita ja vedenkäsittelylaitoksia vastaamaan nykyajan puhdistusvaatimuksia. Saneerauskohteissa toimimme joko KVR-urakoitsijana tai osatoimittajana.

Huoltopalvelut

Kauttamme on mahdollista hankkia tuotteittemme huoltopalveluita.

Koneistourakat

Koneistourakat toteutetaan konsulttitoimistojen suunnitelmien mukaisesti. Lähtökohtanamme koneistotoimittajana on aina asiakkaan tarpeisiin räätälöity, yksityiskohtaisesti suunniteltu kone, joka vastaa sille asetettuja laatuvaatimuksia.

Varaosat

Valmistamme ja hankimme tuotteisiimme sopivat huolto- ja varaosat. Kun tilaat varaosia, ilmoitathan laitteen projektinumeron / tilaus, jolloin pystymme yksilöimään tarpeenne.

Automaatio

Tarjoamme tuotteisiimme tunnettujen valmistajien valvomo-ja logiikkatuotteita. Toteutamme myös saneerattavien kohteiden automatisoinnit. Kauttamme on mahdollista ostaa ohjelmointi-ja automaatiopalveluita.