Asennuksesta ”avaimet käteen” -urakoihin

Lähtökohtanamme on aina laitoskohtainen ja asiakkaan tarpeisiin suunniteltu vesienkäsittelyprosessi, joka vastaa sille asetettuja laatuvaatimuksia. Toimituslaajuus vaihtelee kokonaisesta KVR-urakasta aina yksittäisen koneen osatoimitukseen.

 • KVR- ja kokonaisurakointi

  KVR- ja kokonaisurakat toimitetaan vankalla ammattitaidolla ja saumattomalla yhteistyöllä yhdessä luotettavan urakoitsijatahon kanssa. Erikoisosaamistamme KVR-urakoissa on laitosten ja prosessien suunnittelu sekä koneistojen valmistus.

 • Saneerausurakat

  Saneeraamme jätevedenpuhdistamoita ja vedenkäsittelylaitoksia vastaamaan nykyajan puhdistusvaatimuksia. Saneerauskohteissa toimimme joko KVR-urakoitsijana tai osatoimittajana.

 • Huoltopalvelut

  Kauttamme on mahdollista hankkia tuotteittemme huoltopalveluita.

 • Koneistourakat

  Koneistourakat toteutetaan konsulttitoimistojen suunnitelmien mukaisesti. Lähtökohtanamme koneistotoimittajana on aina asiakkaan tarpeisiin räätälöity, yksityiskohtaisesti suunniteltu laitteisto, joka vastaa sille asetettuja laatuvaatimuksia.

 • Varaosat

  Valmistamme ja hankimme tuotteisiimme sopivat huolto- ja varaosat. Kun tilaat varaosia, ilmoitathan laitteen projekti-/tilausnumeron, jolloin pystymme yksilöimään tarpeenne.

 • Automaatio

  Tarjoamme tuotteisiimme tunnettujen valmistajien valvomo-ja logiikkatuotteita. Toteutamme myös saneerattavien kohteiden automatisoinnit. Kauttamme on mahdollista ostaa ohjelmointi-ja automaatiopalveluita.