Gravitaatiohiekkapatjasuodattimet

Suunnittelemme ja toimitamme gravitaatiopaineeseen perustuvia hiekkasuodattimia. Suodattimet tehdään teräksisten tai betonisten altaiden sisälle. Tulovesi otetaan suodattimeen putkiston ja automaattiventtiilien kautta tai kourun ja automaattisten sulkuluukkujen kautta. Hiekkapatjan paksuus vaihtelee hieman 1,5 metrin molemmin puolin. 

Hiekkapatjaa huuhdellaan hetkellisesti paineilmalla ja paineellisella vedellä. Ilmahuuhtelu- ja vesihuuhteluajat ja niiden taukoajat vaihtelevat hiekkapatjassa lietemassan mukaan. Huuteluilma ja -vesi syötetään tasaisesti erikoissuuttimien kautta, jotka on asennettu patjan alle rakennettuun huuteluputkistoon tai välipohjaan. Huuteluliete poistetaan ylivuotokourustoon nostamalla veden pintaa huutelun aikana. Liete johdetaan ulos kourusta ja edelleen liete- tai rejektivesiprosessiin. Suodattimien toimintaa ohjataan automaattisten venttiilien ja/tai automaattisten sulkuluukkujen avulla. 

  • laaja mitoitusskaala
  • soveltuu hyvin erilaisille vesille ja jätevesille
  • ilmoitetaan leveys W, pituus, L, hiekkapatjan korkeus, hiekan raekoko
  • erittelyissä ilmoitetaan myös kapasiteetti, huuhteluilman virtaama ja huuhteluveden virtaama, suodatuksen nopeus, huuhtelun nopeus
  • teräs- tai betonialtaaseen
Malliesimerkki
FW gravitaatiohiekkasuodatin 3,0 x 5,0 m - 1,5 m, 0,8 - 1,6 mm
Tilaa konekortti

    Jäikö vielä kysyttävää? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan lomakkeeseen ja autamme sinua mahdollisimman pian!