Pyöreät flotaatioyksiköt

Valmistamme flotaatioyksiköitä pyöreisiin altaisiin. C-mallissa kemikaaleilla saostettu jätevesi hämmennetään altaan keskellä olevalla hidashämmentimellä. Dispersiovesi valmistetaan ejektoimalla ilma veteen ejektoriyksikössä. Tämän jälkeen vesi virtaa painesäiliöön, jossa ilma liukenee tarpeellisessa liukenemisajassa. Dispersiovesi voidaan valmistaa myös erikoispumpussa, jossa ilma sekoitetaan veteen. Ilman liukenemisaika saavutetaan tällöin laajennetussa putkessa, jonka tilavuus on suunniteltu oikealle viipymälle sopivaksi.

Dispersiovesi syötetään hämmennysaltaan ulkopuolella olevaan tilaan, jonne on asennettu dispersioveden suutinputkisto. Hidashämmennintä ja pintalietekaavinta käytetään keskiövetoisella akselisysteemillä. Vesi dispersioveden valmistukseen otetaan ulkoseinän läheisyydestä, missä se on puhtaimmillaan tai flotaation jälkeen sijoitetusta puhdistetun veden altaasta.

 

Toinen pyöreämuotoinen flotaatioyksikkö on R-malli, jossa pikasekoitusallas ja hämmennysallas ovat flotaatioaltaan ulkopuolella. Dispersiovesi tehdään samoilla menetelmillä kuin mallissa C. Dispersiovesi syötetään hämmennysaltaan ja flotaatioyksikön väliseen putkeen ja jaetaan tasaisesti altaaseen altaan keskellä olevalla jakolaitteella. Pohja- ja pintalietteen kaapimia käytetään keskiövetoisella akselisysteemillä. Vesi dispersioveden valmistukseen otetaan flotaatioaltaan sisällä olevan kartion alta, missä se on puhtaimmillaan, tai flotaation jälkeen sijoitetusta puhdistetun veden altaasta.

 

  • laaja mitoitusskaala
  • soveltuu hyvin erilaisille vesille, jätevesille ja lietteille
  • tarvitsee lisäksi saostuskemikaalin ja polymeerin annostelun
  • tarkempi mitoitus tulevan veden, jäteveden tai lietteen mukaan
  • teräs-, muovi- tai betonialtaisiin
MalliMitoitus [m3/h]
FW C, hämmennin flotaation keskellä5 – 750
FW R, hämmennin flotaation ulkopuolella5 – 1 000
Tilaa konekortti

    Jäikö vielä kysyttävää? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan lomakkeeseen ja autamme sinua mahdollisimman pian!